Privat

Faldulykker

Har du pådraget dig en skade som følge af et fald, kan du have krav på erstatning. En faldulykke kan resultere i alvorlige skader, der kan medføre, at du bl.a ikke kan arbejde i en længere periode eller i længerevarende fysiske skader.

Faldulykker – få hjælp til din erstatningssag hos LRP

Det ses desværre alt for hyppigt, at man efter et uheldigt fald kommer alvorligt til skade. Nogle kan slippe med kortvarige gener heraf, mens andre må på nedsat tid eller sygemeldes fuldstændigt. Uanset hvad er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at undersøge, om du har ret til erstatning efter en faldulykke. I mange tilfælde vil ulykken kunne dækkes enten af din egen eller af andre parters forsikring, og du vil dermed kunne få tiltrængt kompensation som følge af dit fald.

 

Få den rette erstatning for faldulykker

I sager om faldulykker er det først og fremmest vigtigt at få styr på, hvor du skal søge erstatning. Som ved mange andre former for erstatningssager kan dette dog være et slidsomt og uoverskueligt arbejde – derfor anbefaler vi altid, at du kontakter en af vores advokater med speciale i erstatningssager for at få hjælp. Hos LRP kan vi hjælpe dig med at få overblik over din sag samt at kontakte de nødvendige parter. Vi garanterer at følge sagen helt til dørs, således at du får den erstatning, som du er berettiget til som følge af din faldulykke.

 

Hvem skal betale erstatning, hvis du er ude for en faldulykke?

Alt efter hvor og hvordan du falder og pådrager dig skade, er det forskellige parters forsikring, som skal udbetale din erstatning. Ved faldulykker i hjemmet er det som udgangspunkt din egen ulykkesforsikring, der skal dække eventuelle erstatningsbeløb. Falder du derimod og pådrager dig skade, mens du er på arbejde, er det sandsynligvis din arbejdsgiver, der skal betale erstatning – faldet vil i dette tilfælde betragtes som en arbejdsskade.

Udover disse to former for faldulykker, ser vi i Danmark et stigende antal faldulykker om vinteren som følge af glatte og ujævne veje og fortove. Falder du som følge af, at et fortov er ujævnt eller glat, har du som oftest mulighed for at søge erstatning. Tilhører fortovet en grundejerforening, er det faktisk dennes ansvarsforsikring, der skal hæfte for din skade – altså skal du kontakte grundejerne. Er fortovet offentligt, vil det derimod være kommunen, der skal betale din erstatning. I begge tilfælde er det dog utroligt vigtigt, at du umiddelbart efter faldet dokumenterer fortovets, stiens eller vejens tilstand ved at tage billeder med din telefon. Hermed vil du kunne bevise, at fortovet ikke var tilstrækkeligt vedligeholdt med salt, snerydning eller lignende, da din ulykke indtraf.

 

Kontakt LRP og få hjælp til din erstatningssag

Leder du efter en erfaren advokat, der kan tage initiativ og holde det store overblik i din erstatningssag? Så kontakt LRP allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig og i fællesskab sørge for, at du får den rette erstatning efter din faldulykke.

 

Har du spørgsmål vedrørende

Faldulykker?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (L)

Annette Bendixen

Advokat (L)

D79 25 30 45

M92 82 30 45

LRP - Advokatfuldmægtig

Frederikke Askov Skaaning

Advokatfuldmægtig

D79 25 30 15

M44 14 37 39

LRP - Advokat (H)

Svend Aage Helsinghoff

Advokat (H)

D79 25 30 18

LRP - Advokat (L) og Partner

Theresa Dam Andersen

Advokat (L) og Partner

D79 25 30 33

M24 94 96 87

LRP - Advokatsekretær

Ann-Mari Meincke

Advokatsekretær

D79 25 30 25

LRP - Advokatsekretær

Christina Larsen

Advokatsekretær

D79 25 30 36

LRP - Advokatsekretær

Dorthe Rix

Advokatsekretær

D79 25 30 30

LRP - Advokatsekretær

Malene Vedel

Advokatsekretær

D79 25 30 40

close

Har du spørgsmål vedrørende Faldulykker ?

Skriv til os her, og vi kontakter dig helt uforpligtende.

Jeg har læst og accepterer LRP´s privatlivspolitik, og giver samtidig  tilladelse til at LRP må kontakte mig.