Erhverv

Andelsboligprojekter (Erhverv)

LRP yder rådgivning på et højt specialiseret niveau i forbindelse med stiftelse eller af andelsboligforeninger

Andelsbolig projekter

En andelsbolig er en kategori af boliger, som befinder sig mellem en lejerbolig og en ejerbolig. Man må nødig forveksle andelsboligen med en af de to andre boligtyper, da der er en del juridiske og formelle forskelle. Andelsboligprojekter er fulde af muligheder og har en masse fordele. Som oftest er de billigere end ejerboliger, man indgår i et fællesskab, og der er sat et loft for selve andelsværdien. Modsat er man ikke selvstændig ejer, som man ville være i en ejerbolig. I alt hvad der handler om andelsbolig projekter, er andelsboligloven bærende for det juridiske grundlag for køb, salg og udlejning af boligen. Den kan for mange virke uoverskuelig og fyldt med ting skrevet med småt, som kan være udfordrende at forstå korrekt. Hertil er advokatrådgivning en vejledning i processen, uanset om du er køber eller sælger. 

Er man interesseret i mulighederne for andelsbolig projekter, er vi hos LRP mere end kyndige til at hjælpe dig igennem de mange regler og kontraktdele. Det er ganske uforpligtende at kontakte os for at høre mere om vores erfaring og muligheder for at assistere i din boligrejse. At købe andelsbolig projekter er en investering, som kan give gode økonomiske afkast, hvis man har fået den rigtige vejledning. Søger man selv kan stifte en andelsboligforening kan man ligeledes have fordel af juridisk assistance igennem processen.

 

Andelsbolig hjælp - erhvervs advokat

Det kan være vanskeligt at finde rundt i reglerne omhandlende andelsboliger. Derfor vil vi hos LRP gerne være din andelsbolig erhvervs advokat. Med stort kendskab til lovgivningen kan vi guide dig igennem de mange paragraffer, så du får det nødvendige overblik, og på baggrund af dette kan tage din beslutning om køb eller salg af andelsbolig. En andelsbolig erhvervs advokat er altså en hjælp til at få det største outcome med minimalt input. Samtidig kan man på denne måde undgå at misforstå de afgørende regler, som i sidste ende kan resultere i en økonomisk større udgift end forventet.  

Ønsker man at købe en andelsbolig, er der en lang række dokumenter, som skal gennemgås, før man kan vide, om boligen er værd at købe. Hos LRP ved vi nøjagtig, hvad vi skal holde øje med, og kan dermed spare dig for mange timers hårdt arbejde. En andelsbolig erhvervs advokat vil rådgive dig ud fra stor erfaring og ekspertise på området.

 

Udlejning af andelsbolig

Hvis man overvejer køb med henblik på udlejning af andelsbolig, vil dette være vanskeligere end ved ejerboliger. Det skyldes, at en udlejning af andelsbolig skal ske i overensstemmelse med andelsboligforeningens vedtægter. Her står ofte skrevet, at der er bopælspligt, og reglerne for fremleje er derfor begrænset. Dette er endnu en af grundene til, at det er afgørende at sætte sig ind i regler og vedtægter, inden man køber en andelsbolig.

 

Salg af andelsbolig regler

Ligger du modsat inde med en andelsbolig, som du ønsker at sælge videre, er der også her en del juridiske forhold at tage hensyn til. Når der er tale om salg af andelsboliger, vil der være forskellige regler, der skal overholdes. Disse andelsboligregler kan gøre salgsprocessen lang og opslidende, når man endelig har bestemt sig for, at tiden er kommet til at sælge. Hertil er rådgivning hos LRP en håndsrækning til at blive vejledt igennem processen, så du skal bruge mindre tid på at slås med paragraffer og lovgivning. Overlad i stedet det juridiske nørderi til os, og lad os kontakte dig og opsummere reglerne for salg af andelsbolig løbende, når der skal laves konkrete overvejelser og tages beslutninger. På denne måde er valgene stadig dine, så du naturligvis har indflydelse på salget, men uden du behøver bruge for meget tid på papirarbejdet.

Har du spørgsmål vedrørende

Andelsboligprojekter (Erhverv)?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (H) og partner, mediator

Jens Glavind

Advokat (H) og partner, mediator

D79 25 30 06

M40 97 20 75

LRP - Advokat

Simone Bach Glavind

Advokat

D79 25 30 65

M44 14 30 65