Erhverv

Immaterialret og markedsføringsret

LRP rådgiver store og små virksomheder om immaterialretlige og markedsføringsretlige spørgsmål og beskyttelse af intellektuelle frembringelser som fx kunst, opfindelser, design og litteratur.

Værd at vide om immaterialret og markedsføringsret

Er du i tvivl om dine rettigheder og eller omfanget af beskyttelse på et stykke musik, et billede eller en tekst, kan det være en god idé at få en kvalificeret gennemgang af netop din specifikke sag. Vores specialister har stor erfaring med og indsigt i varemærkeloven, ophavsretsloven og markedsføringsloven, og du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

 

Varemærker

LRP råder over stærke kompetencer, når det kommer til både ansøgning om varemærke og beskyttelse af eksisterende varemærker. Er dit varemærke krænket, bistår vi dig med at føre sag mod krænkeren, hvad enten det er i forbindelse med nedlæggelse af fogedforbud eller ved en egentlig retssag.

 

Ophavsret

Ejer du ophavsretten til en intellektuel frembringelse som fx billedkunst, musik eller design, kan LRP hjælpe dig med en retslig forfølgelse af krænkelser eller rådgive dig om dine rettigheder.

 

Markedsføring

Er du usikker på grænserne for god markedsføringsskik, eller ønsker du en saglig vurdering af dine planlagte markedsføringsaktiviteter? Så kontakt LRP for en kvalificeret drøftelse af din markedsføring.

Vores specialister har bred erfaring med sager om overtrædelse af god markedsføringsskik og kan foretage en vurdering af konkrete problemstillinger eller bistå dig i forbindelse med tvister og retssager. Vi bistår dig også gerne i forbindelse med udarbejdelse af standardvilkår og garantier.

 

Domæne

Er dit varemærke uberettiget blevet registreret som domæne, eller snylter konkurrenten på dit varemærke via AdWords? Så lad LRP hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at rådgive erhvervsdrivende i sager for Klagenævnet for Domænenavne og hjælper dig også gerne i behandlingen af din sag ved nævnet.

Du kan finde mere information om Klagenævnet for Domænenavne på www.domaeneklager.dk.
Du kan finde ud af, hvem der krænker dine rettigheder på www.dk-hostmaster.dk

Har du spørgsmål vedrørende

Immaterialret og markedsføringsret?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (L)

Andreas Karoff

Advokat (L)

D79 25 30 02

M40 89 36 68

LRP - Advokat (L) og Partner

Theresa Dam Andersen

Advokat (L) og Partner

D79 25 30 33

M24 94 96 87