Erhverv

Skatteret

LRP rådgiver både virksomheder og private om skat og fører skattesager hos skattemyndighederne, landsskatteretten og domstolene.

Værd at vide om skatteret

Som advokater er vores kerneområde at argumentere og forhandle, og lige netop disse færdigheder kan blive afgørende i din skattesag. En drøftelse af dine skatteforhold med vores eksperter er din sikkerhed for, at din sag også er belyst fra en juridisk vinkel.

 

Behøver ikke at stå alene i skattesag

Som lønmodtager oplever du ofte at stå alene med dine problemer, hvis du er uenig med skattemyndighederne. Hos os vil du hurtigt kunne få afklaret, om der er fornuft i at fortsætte en sag mod skattemyndighederne, ligesom vi vil kunne føre en eventuel retssag igennem ved alle instanser.

Vores mål i al skatterådgivning er at sikre dig et godt resultat med lavest mulige omkostninger. Derfor vil vi altid medvirke til at sikre dig løsninger, der også er holdbare på lang sigt. Skatteret har stor betydning for alle danskere – både virksomheder og helt almindelige familier.

LRP kan rådgive dig om: 

  • Forældrekøb, udlejning til familier, låneforhold i familien
  • Ejendomskøb/-salg i udlandet, beskatningsforhold i såkaldte hobbylandbrug
  • Papirløses økonomiske transaktioner
  • Indtægter ved udlejning af sommerhuse

Det betaler sig altid at sikre dig kvalificeret rådgivning, inden du tager store beslutninger. Kontakt os i dag – så finder vi tid til nøje at gennemgå din sag.

Har du spørgsmål vedrørende

Skatteret?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (L)

Andreas Karoff

Advokat (L)

D79 25 30 02

M40 89 36 68

LRP - Advokat (L) og Partner

Lars Wind-Johannesen

Advokat (L) og Partner

D79 25 30 32

M43 14 30 32