Er du den rette kandidat?

Vi er altid interesserede i at høre fra de kandidater, der kan bidrage med viden og virkelyst og være med til at styrke LRP som et samlet advokathus.

Bliv en del af noget større

Vi er et engageret, erfarent og kompetent team af dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder for at gøre en forskel for vores klienter, og vores mål er, at alle kolleger har lyst til at være stolte ambassadører.

LRP Advokater er et stort advokathus med afdelinger i Horsens og Skanderborg. Vi har de fleste juridiske fagområder i huset og driver en professionel virksomhed med et stærkt navn blandt klienter og kolleger i branchen. 

Samtidig er vi ikke større, end at vi kan handle hurtigt. Vi har korte beslutningsveje, vi kender hinanden og spiller hinanden gode, når vi samarbejder og sparrer med hinanden. Vi har et godt socialt miljø med plads til smil og humor. 

Vi har haft base i Horsens gennem mere end 20 år, hvilket gør Østjylland til vores naturlige hjemmebane – men vi har kunder i hele Danmark. En del af vores forretning foregår online, så vi nemt og hurtigt kan nå vores kunder, hvor de er. 
 
Vi prioriterer, at alle kan have en hverdag så tæt på den balance mellem privat- og arbejdsliv, som den enkelte ønsker. Vi tror på, at dette er med til at skabe en god arbejdsplads, og at det samtidig er med til at optimere vores løsninger for vores kunder.

 

Vi ansætter løbende

Vi er jævnligt på udkig efter nye, engagerede medarbejdere inden for vores forskellige stillingskategorier: Studerende, nyuddannede og personer med kort eller længere erhvervserfaring. Ledige stillinger opslås her på siden, og vil i nogle tilfælde også blive markedsført andre steder – fx på www.advojob.dk. Se vores ledige stillinger herunder – og hvis der ikke pt. er opslåede stillinger, så læs videre under ”Uopfordret ansøgning”.

Ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Selvom vi ikke pt. har en stilling annonceret, som matcher dine kompetencer og ønsker, så er vi naturligvis altid interesseret i at høre fra mennesker, der gerne vil være en del af vores hold.

Læs mere

Hvordan søger du job hos LRP Advokater?

Send os din ansøgning med din motivation for at arbejde sammen med os, og hvad du ønsker at bidrage med. Vedlæg et opdateret CV, gerne med billede, og derudover det materiale som, du vurderer, er relevant ift. den stilling, du søger (anbefalinger, eksamensbeviser mv.) 

Send din ansøgning til karriere@lrp.dk

Hvis vi vurderer, at der er et godt match mellem dig og LRP Advokater, nu eller kunne blive det i nær fremtid, så vender vi tilbage til dig, så snart det er muligt.

 

Hvem vurderer din ansøgning hos LRP Advokater, og hvad gør vi med dine data? 

Vi behandler naturligvis din henvendelse i fortrolighed, og dine informationer deles alene i partnergruppen indtil andet er aftalt.  

Vi gemmer din henvendelse i seks måneder, hvorefter den bliver slettet. Hvis du ønsker den slettet tidligere end de seks måneder fra afsendelsen, så giv os besked på karriere@lrp.dk  

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Hvis du vil vide mere

Så er det nærliggende at spørge en af vores kolleger i LRP Advokater, når du møder dem, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte et medlem af partnergruppen. Du finder kontaktoplysninger under Personer, eller du kan kontakte os på 79 25 30 00.