Ét samlet advokathus siden 2000

Vi har samlet alle specialisterne under ét tag, så du kun behøver at gå ind ad én dør for at finde den rette juridiske rådgiver.

Vores historie

LRP Advokater blev grundlagt i år 2000 – dengang under navnet Ladegaard, Rasmussen & Partnere. I over 20 år har vi udviklet os og vækstet, og i dag er vi over 60 ansatte, hvoraf 25 er jurister, og har afdelinger i Horsens og Skanderborg. 

En af vores største styrker er, at vi dækker stort set alle retsområder – både til privat og erhverv. Vores specialistviden inden for hvert område vedligeholdes og udbygges gennem kontinuerlig uddannelse og konsekvent sparring mellem medarbejderne.  

Det betyder, at du altid har et stærkt hold i ryggen, når du vælger LRP Advokater. 
 

 

Vores løfte 

Hos LRP Advokater yder vi værdiskabende juridisk rådgivning. 
Det gør vi ved altid at have fokus på at finde den rette løsning for vores klienter – funderet på tillid, ordentlighed og sund fornuft.

LRP Advokater har mange års erfaring og et solidt kendskab til juraen inden for stort set alle retsområder. Det betyder, at vi kan tilbyde højt specialiseret rådgivning, uanset hvilken situation, du står i.

Vi tror på, at høj faglighed ikke kan stå alene; den skal bakkes op af ærlighed og tryghed. Selvom vi har eksisteret i mange år, tager vi aldrig vores succes for givet. 

Vi vil være din fortrukne advokat, og vores mål er altid at bringe de rette specialister i spil for netop din sag.

Derfor er LRP Advokater de rette. Det lover vi dig.