Privat

Patientskade/Fejloperation

I forbindelse med en skade som følge af en fejlbehandling inden for sundhedsområdet, kan LRP rådgive dig om dine muligheder for at opnå den erstatning, som du som udgangspunkt er berettiget til.

Hvornår er du omfattet af loven?

I medfør af lovgivning på området for patienterstatning, skal der være opfyldt en række kriterier for, at du er omfattet af loven op på den måde kan søge om erstatning. Den skade, der er indtrådt, skal være forårsaget på en af følgende måder:

  • En specialist inden for samme område ville have behandlet dig på en anden måde og derved undgået skaden.
  • Hvor de komplikationer, du har oplevet ved behandlingen ikke kunne undgås, men du har været udsat for smerter og gener, der overskrider grænsen for, hvad du som patient må tåle. Dette er baseret ud fra rimelighedsbetragtninger.
  • Hvor der er direkte fejl og svigt i det anvendte medicinske udstyr.
  • Hvor en tilsvarende behandlingsmetode havde medført et bedre resultat.

 

Over 20 års erfaring på erstatningsområdet

Hos LRP har vores erstatningsadvokater over 20 års erfaring i at behandle og føre erstatningssager. For dig betyder vores erfaring, at vi kan holde overblikket og navigere i erstatningssystemet, og guide dig fra start til slut i din sag.

Vi er opmærksomme på, at det som skadelidt kan være en udfordring at finde overskyd til, at føre en patientskadesag, samtidig med, at man er udfordret på andre områder som følge af skaden. Derfor vil vi gerne hjælpe dig.

 

Grundlaget for udbetaling af patientskaderstatning

Din eventuelle erstatning udmåles i medfør af erstatningsansvarsloven. Der kan være forskellige former for udbetaling – herunder bl.a. løbende udbetalinger samt arbejdsfortjeneste. Såfremt der måtte foreligge behandlingsudgifter som du har afholdt, kan disse også opgøres som et krav. I andre tilfælde, er det muligt for ægtefællen at opnå forsørgertabserstatning såfremt patienten afgår ved døden.

 

LRP tilbyder dig en uforpligtende samtale

Vores erstatningsafdeling tilbyder en uforpligtende og gratis vurdering af din patientskadesag. Vores vurdering laves på baggrund af din konkrete situation, og giver dig vores vurdering af dine chancer og muligheder for at opnå erstatning. Det er vores opfattelse, at jo tidligere en specialistadvokat inddrages i sagen, jo større er chancerne for at opnå det bedste resultat. På den måde sikres et stort har overblik over sagen fra start til slut. Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf.nr. 79 25 30 00 eller sende os en e-mail på mail@lrp.dk

Har du spørgsmål vedrørende

Patientskade/Fejloperation?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (L)

Annette Bendixen

Advokat (L)

D79 25 30 45

M92 82 30 45

LRP - Advokat (H)

Svend Aage Helsinghoff

Advokat (H)

D79 25 30 18

LRP - Advokat (L) og Partner

Theresa Dam Andersen

Advokat (L) og Partner

D79 25 30 33

M24 94 96 87

LRP - Advokatsekretær

Ann-Mari Meincke

Advokatsekretær

D79 25 30 25

LRP - Advokatsekretær

Christina Larsen

Advokatsekretær

D79 25 30 36

LRP - Advokatsekretær

Dorthe Rix

Advokatsekretær

D79 25 30 30

LRP - Advokatsekretær

Malene Vedel

Advokatsekretær

D79 25 30 40

close

Har du spørgsmål vedrørende Patientskade/Fejloperation ?

Skriv til os her, og vi kontakter dig helt uforpligtende.

Jeg har læst og accepterer LRP´s privatlivspolitik, og giver samtidig  tilladelse til at LRP må kontakte mig.