Privat

Fritidsskade

Ingen af os kan forudse, om vi en dag pådrager os en skade. Skader i fritiden kan bl.a. opstå i trafikken, under idrætsudøvelse eller på lignende måde. I tilfælde af, at du er kommet til skade i din fritid, kan du søge rådgivning hos vores erstatningsafdeling i LRP.

Fritidsskade – få hjælp til din erstatningssag hos LRP

Det er aldrig til at forudsige, hvor eller hvornår vi kan komme til skade i løbet af en travl hverdag. Ikke desto mindre er der hvert år flere tusind danskere, der oplever at komme til skade i deres fritid. Er uheldet ude hos dig, og har du pådraget dig betydelig skade, vil du ofte kunne søge erstatning enten hos din egen eller en anden parts forsikring.

Efter en ulykke kan det dog være svært selv at skulle overskue de komplicerede juridiske forhold i forbindelse med en erstatningssag. Vi anbefaler derfor altid, at du tager kontakt til en af vores erfarne advokater med speciale i erstatningssager. Hos LRP tilbyder vi at hjælpe dig med at få overblik over din erstatningssag, få kontaktet alle nødvendige parter samt at sørge for, at du får den erstatning, som du er berettiget til.

 

Få den rette erstatning efter en fritidsskade

Under betegnelsen fritidsskade hører alle ulykker, som ikke finder sted imens du er på arbejde. Skaden kan for eksempel indtræffe derhjemme, når du går en tur eller under en træning. Når du skal søge erstatning for en fritidsskade, er det helt essentielt, at du har styr på, præcis hvor og hvordan skaden indtraf.

Generelt skelner man i forsikringssager mellem to typer af fritidsskader: solo-skader og skader, hvor en anden person er skadevolder. Ved solo-skader, altså skader som andre ikke har skyld i, er det i langt de fleste tilfælde din egen ulykkesforsikring, der skal betale en eventuel forsikringssum. Denne form for skade ses typisk ved fald i hjemmet, træningsskader og lignende.

Er det, direkte eller indirekte, en anden person, der er ansvarlig for din skade, er det deres ansvarsforsikring, der skal hæfte for erstatningen – i nogle tilfælde kan du dog også her have ret til erstatning hos din egen forsikring. Denne form for skade ses typisk ved fald på glatte veje og fortove eller ved skader, som pådrages i trafikken.

Uanset hvor din fritidsskade finder sted, er det vigtigt, at du husker at dokumentere skaden – tag gerne billeder af ulykkesstedet, og tag umiddelbart herefter til lægen for at få dokumenteret skadens omfang. Sådan er du bedst dækket ind i forhold til en eventuel erstatningssag.

 

Kontakt LRP og få hjælp til din erstatningssag

Leder du efter en advokat, som kan holde det store overblik og sørge for, at du får den rette erstatning efter en fritidsskade? Så kontakt de erfarne advokater hos LRP allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder gerne dig en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi vurderer i hvilket omfang du kan være berettiget til erstatning. Vi kan kontaktes på tlf. 79 25 30 00 eller på e-mail: mail@lrp.dk

Har du spørgsmål vedrørende

Fritidsskade?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (L)

Annette Bendixen

Advokat (L)

D79 25 30 45

M92 82 30 45

LRP - Advokatfuldmægtig

Frederikke Skaaning Steffensen

Advokatfuldmægtig

D79 25 30 15

LRP - Advokat (H)

Svend Aage Helsinghoff

Advokat (H)

D79 25 30 18

LRP - Advokat (L) og Partner

Theresa Dam Andersen

Advokat (L) og Partner

D79 25 30 33

M24 94 96 87

LRP - Advokatsekretær

Ann-Mari Meincke

Advokatsekretær

D79 25 30 25

LRP - Advokatsekretær

Christina Larsen

Advokatsekretær

D79 25 30 36

LRP - Advokatsekretær

Dorthe Rix

Advokatsekretær

D79 25 30 30

LRP - Advokatsekretær

Malene Vedel

Advokatsekretær

D79 25 30 40

close

Har du spørgsmål vedrørende Fritidsskade ?

Skriv til os her, og vi kontakter dig helt uforpligtende.

Jeg har læst og accepterer LRP´s privatlivspolitik, og giver samtidig  tilladelse til at LRP må kontakte mig.