Privat

Arbejdsskade

Har du pådraget dig en arbejdsskade eller en sygdom som følge af dit arbejde, kan du have krav på erstatning som følge af en arbejdsskade. Med over 20 års erfaring, kan vi hjælpe dig med at få et overblik over situationen og sørge for, at du får den erstatning, som du kan have krav på.

Arbejdsskade – få den rette erstatning

Vælger du at søge erstatning for en arbejdsskade, er det vigtigt, at du har styr på formalia i sagen. Som oftest skal der indhentes flere forskellige former for dokumentation; for eksempel fra din læge og din forsikring. Derudover er der også en del tidsfrister, der skal overholdes, hvis du skal være berettiget til erstatning for en arbejdsskade.

 

Har du svært ved at holde styr på de mange krav og regler, så kan du med fordel kontakte LRP. Vores erfarne erstatningsadvokater holder det professionelle overblik igennem hele sagen og sørger for, at du får mest mulig erstatning for din arbejdsskade.  

 

Arbejdsskade – en advokat kan gøre forskellen

I langt de fleste tilfælde vil det være din arbejdsgiver, der anmelder din arbejdsskade, fordi denne er forpligtet til det. Uanset hvad er det dog vigtigt, at du også selv sørger for at indhente den nødvendige dokumentation.

 

I forbindelse med dokumentation for skaden er det vigtigt, at du bliver undersøgt at en speciallæge, som er kompetent indenfor det område, hvor du har dine skader. Her kan vi som advokat for dig hjælpe med at foreslå en kompetent og relevant speciallæge. Denne undersøgelse vil ofte være af afgørende betydning for fastsættelsen af din méngrad.

 

I sjældne tilfælde vil du selv være nødt til at anmelde din arbejdsskade. Dette kan for eksempel være nødvendigt, hvis din arbejdsgiver ikke anerkender skaden, eller hvis denne er gået konkurs. I så fald vil professionel advokathjælp også være en god idé, fordi du så kan være sikker på, at skaden anmeldes rettidigt og til rette sted.

 

Arbejdsulykke eller erhvervssygdom?

En arbejdsulykke er en fysisk eller psykisk skade, som opstår efter en hændelse eller en påvirkning, der er sket pludseligt eller inden for fem dage. F. eks hvis en tømrer får skåret en finger af i en maskine.

 

En erhvervssygdom er en sygdom, der skyldes arbejdet eller arbejdsforholdene, Sygdommen kan komme af påvirkninger gennem kortere eller længere tid. F.eks. hvis en tilskadekommen får nedsat hørelse efter flere års arbejde i larmende omgivelser.

 

For at få erstatning eller andre ydelser skal en skade anerkendes som en arbejdsskade.

 

Kontakt LRP og få hjælp

Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til erstatning for din arbejdsskade, eller har processen vist sig at være ekstra kompliceret? Så kan du med fordel kontakte LRP i dag. Vores dygtige team af advokater står klar med råd og vejledning, og vi vil hurtigt kunne hjælpe dig med at få styr på din erstatningssag. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Har du spørgsmål vedrørende

Arbejdsskade?

Kontakt LRP i dag

LRP - Advokat (L)

Annette Bendixen

Advokat (L)

D79 25 30 45

M92 82 30 45

LRP - Advokatfuldmægtig

Frederikke Skaaning Steffensen

Advokatfuldmægtig

D79 25 30 15

LRP - Advokat (H)

Svend Aage Helsinghoff

Advokat (H)

D79 25 30 18

LRP - Advokat (L) og Partner

Theresa Dam Andersen

Advokat (L) og Partner

D79 25 30 33

M24 94 96 87

LRP - Advokatsekretær

Ann-Mari Meincke

Advokatsekretær

D79 25 30 25

LRP - Advokatsekretær

Christina Larsen

Advokatsekretær

D79 25 30 36

LRP - Advokatsekretær

Dorthe Rix

Advokatsekretær

D79 25 30 30

LRP - Advokatsekretær

Malene Vedel

Advokatsekretær

D79 25 30 40

close

Har du spørgsmål vedrørende Arbejdsskade ?

Skriv til os her, og vi kontakter dig helt uforpligtende.

Jeg har læst og accepterer LRP´s privatlivspolitik, og giver samtidig  tilladelse til at LRP må kontakte mig.