Uopfordret ansøgning

Er det dig vi mangler?

Klik her hvis du ønsker at søge stillingen. Linket åbner en mail i et nyt vindue. Husk at vedhæfte relevant dokumentation.


Ansøg nu

Uopfordret ansøgning

Selvom vi ikke pt. har en stilling annonceret, som matcher dine kompetencer og ønsker, så er vi naturligvis altid interesseret i at høre fra mennesker, der gerne vil være en del af vores hold.

 

Hvad gør du?

Send os din ansøgning, med din motivation for at arbejde sammen med os, og hvad du gerne vil bidrage med. Vedlæg derudover et opdateret CV med billede og det materiale, som du vurderer relevant ift. det du søger (anbefalinger, eksamensbeviser mv.)

Vi er også interesseret i at vide lidt om dig som privatperson og din relation til området (Horsens/Østjylland). Hvis du har relationer til kolleger i LRP, så vil vi gerne vide om vi må tale med dem om dit kandidatur.

 

Send det hele samlet til karriere@lrp.dk

 

Hvis vi vurderer at der er, eller i nær fremtid kunne blive en relevant åbning for en kollega med dine kompetencer, så vender vi tilbage så snart det er muligt.

 

Hvem vurderer din ansøgning, og hvad gør vi med dine data? 

Vi behandler naturligvis din henvendelse i fortrolighed, og det fremsendte deles alene i partnergruppen.  

Vi gemmer din henvendelse i 6 måneder, hvorefter den vil blive slettet. Hvis du ønsker at den slettes tidligere end de 6 måneder fra afsendelsen, så giv os besked på karriere@lrp.dk

Vi opfordrer samtidig til at du er proaktiv, og hvis du se eller hører om muligheder hos os som du finder interessante, så kontakt et medlem af partnergruppen. Du kan finde kontaktoplysninger via Personer, eller du kan ringe til os på 79253000.

 

Vi vil glæde os til at høre fra dig.