Vi opruster igen og byder velkommen til fire nye medarbejdere

Skrevet af

Ane Sørensen

LRP Advokater er, med sine ca. 60 medarbejdere, Horsens’ største advokathus. Senest har vi fået Advokat (L), Kirsten Lykke Therkelsen, Advokatfuldmægtig, Louise Reuss Boesen, Advokatfuldmægtig, Simone Glavind, og HR-chef Rasmus Salling med på holdet.

Erfaren advokat med forkærlighed for ejendomme

Advokat (L) Kirsten Lykke Therkelsen (til højre i billedet) har, siden sin studietid, arbejdet med alle afskygninger af fast ejendom. Hun har både erfaring som specialistadvokat hos bl.a. Kromann Reumert og som partner.

Allerede som barn, fulgte Kirsten med i det lokale ejendomsmarked i sin fødeby Thisted –og hun

havde klare holdninger og ideer til, hvordan ejendomme kunne optimeres og handles med gode resultater. Og Kirstens ideer blev hørt. Hun fik nemlig eftermiddagsjob hos den lokale ejendomsmægler og advokat. Så da Kirsten sidenhen skulle vælge speciale, lå svaret lige for. Efterfølgende har hun taget ejendomsadministratoruddannelsen og har også selv haft ansvaret for at drive en ejendomsadministration.

Advokatfuldmægtige med speciale i privat- og erhvervsret

Advokatfuldmægtig Louise Reuss Boesen (til venstre i billedet) er specialiseret i erhvervsret – herunder ansættelsesret og kommer fra en stilling hos Kromann Reumert i Aarhus, hvor hun også beskæftigede sig med ansættelsesret og generel erhvervsret.

”Der er mange juridiske aspekter en erhvervsdrivende skal have styr på – og ofte er problemstillingerne komplekse. F.eks. kan en simpel fodfejl i en ansættelseskontrakt få alvorlige konsekvenser for en arbejdsgiver. Men når jeg klarer det praktiske omkring juraen, kan mine klienter bruge energien på at drive forretningen – og på den måde skaber min rådgivning værdi,” siger Louise.

Advokatfuldmægtig Simone Glavind (i midten) har opnået erfaring inden for mange forskelligartede retsområder gennem sit arbejde som stud.jur hos to advokatvirksomheder i Aarhus, ligesom hun har arbejdet som frivillig hos Gallo Kriserådgivning indtil 2017. Simone har det seneste år arbejdet som advokatfuldmægtig i Aarhus, hvor hun har opnået stor praktisk erfaring med retssags- og inkassoprocessen.

“Det er en stor beslutning at investere i en ejendom, og jeg holder af at rådgive mine klienter i den sammenhæng. Men det sker, at der opdages skjulte fejl og mangler, efter overtagelsen af ejendommen – og det kan føre til retssager. Jeg føler mig privilegeret over, at jeg allerede har fået muligheden for at føre en del retssager i hele landet. Det er dét jeg brænder for,” siger Simone.

Nyoprettet HR-stilling

Blandt de nye ansigter hos LRP er også Rasmus Salling, der for nyligt er tiltrådt i en nyoprettet stilling som HR-chef, hvor han skal være med til at sikre fortsat udvikling af LRP.

“Det er vigtigt for mig, at LRP er en arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i højsædet. God trivsel giver både værdi for vores medarbejdere og for vores klienter. Vi har også en særlig interesse i at have fokus på vores medarbejdere i uddannelses- og udviklingsforløb – som f.eks. vores advokatfuldmægtige (red. uddannelsesstilling, der strækker sig over tre år),” siger Rasmus.