Skiftedag i LRP

Skrevet af

Lene Krath Kolmos

D79 25 30 54

Pr. 1. april 2023 sker der ændringer i partnerkredsen i LRP Advokater. De er et led i et igangværende generationsskifte, som skal styrke og konsolidere selskabets status som Horsens-områdets største og mest alsidige juridiske rådgivningsfirma.

Ny partner er advokat (L) Theresa Dam Andersen. Hun startede sin juridiske karriere som stud.jur. i Sundhuset i Horsens tilbage i 2008 og afsluttede sin cand.jur. fra Aahus Universitet i 2010, hvor hun overgik som fuldmægtig i Sundhuset. I 2014 fik Theresa sin bestalling og blev ansat i LRP i 2016.

I 2021 blev Theresa juniorpartner i LRP med ansvar for erstatningsafdelingen og sager vedr. ansættelsesret.

Theresa er 44 år og kommer fra Hatting ved Horsens. Hun er bosiddende i bydelen Stensballe, hvor hun tilbringer det meste af fritiden med sin niårige datter, Victoria.

Det er således en erfaren jurist med en solid lokal forankring, som nu bliver fuldgyldig partner i selskabet.

”LRP er en spændende advokatvirksomhed, som favner bredt. Vi vil være den foretrukne juridiske rådgiver i Horsens-Hedensted-Skanderborg-området, ” siger Theresa Dam Andersen. ”Det mål skal vi have fokus på, og som partner får jeg fremover endnu bedre mulighed for at påvirke LRP's  visioner.”

Advokat (L) Flemming Voldby indtræder ligeledes 1. april 2023 som partner i LRP Advokater. Flemming kommer fra en stilling som partner og indehaver af advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen.

Flemming beskæftiger sig primært med selskabsret, bestyrelsesarbejde, kontraktsret og virksomhedsoverdragelse samt turnaround-opgaver. Han er professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder og medlem af Danske Bestyrelsesadvokater samt Danske Insolvensadvokater. Derudover sidder han i Gældstyrelsens advokatpanel og er valgt som formand for hovedforeningen i Hjortshøj-Egå Idrætsforening.

Flemming er 57 år og bor i Risskov ved Aarhus med sin hustru, Vivi. Sammen har de tre voksne børn. Flemmings fritidsinteresser tæller golf, fitnesstræning og vandreture.

Flemming ser frem til at kunne give sine kunder endnu bedre service: ”Mine kompetencer er primært selskabsretten, men i LRP kan jeg trække på de mange dygtige medarbejderes specialistviden, og derigennem servicere mine kunder med en fuldspektret og højt kvalificeret juridisk rådgivning på stort set alle retsområder.”

Partnerkredsen i LRP Advokater må dog også vinke farvel til et mangeårigt medlem. Advokat (H) og partner, Ole Møller Jespersen, ser de to nye partneres indtræden som en passende anledning til at selv at træde tilbage fra ledelsen.

”LRP står styrket med vores nye partnere. Jeg bliver ikke yngre, og nu har jeg mulighed for med god samvittighed at træde et skridt tilbage og give stafetten videre til yngre kræfter,” siger Ole.

Det er dog kun som partner, LRP må undvære Ole Møller Jespersen. Han forbliver nemlig i selskabet og fortsætter sin advokatgerning som hidtil, med fokus på erhvervs- og strafferet.

Hos LRP Advokater glæder man sig til skiftedagen:

”Vi er meget tilfredse med at få så kompetente kolleger i partnerkredsen,” udtaler ordførende partner i LRP Advokater, Jens Glavind. ”Både Theresas og Flemmings specialer er efterspurgte og deres omfattende erfaring vil styrke LRP som det oplagte valg, når ”De rette” til juridisk bistand skal findes. Samtidig er vi glade for, at vi ikke helt mister Ole, men fortsat kan trække på hans kundskaber og indsigt. Vi skylder ham tak for hans indsats og engagement gennem årene. Hans betydning for LRP’s vækst og udvikling kan ikke overvurderes.”

  • Theresa vil fortsat kunne kontaktes på mail tha@lrp.dk eller på mobil 2494 9687.
  • Flemming vil fremover kunne kontaktes på mail fv@lrp.dk eller på mobil 2043 0966.
  • Ole vil fortsat kunne kontaktes på mail omj@lrp.dk eller på mobil 4045 3955.