Intime billeder af 720 kvinder delt i onlinekatalog

Er du blevet kontaktet af Nordjyllands Politi, fordi dit navn fremgår af indholdsfortegnelsen til onlinekataloget? Så har du ret til en bistandsadvokat!

Nordjyllands Politi modtog i 2018 en anmeldelse om ulovlige delinger af krænkende og intimt materiale på internettet.

I forbindelse med politiets efterforskning af sagen har det vist sig at være en meget omfattende og alvorlig sag, idet hele 720 kvindenavne fremgår af en indholdsfortegnelse til et onlinekatalog. I indholdsfortegnelsen var der et skærmprint af hver af kvindernes Facebook-profiler.

Ud fra beskrivelserne i indholdsfortegnelsen har Nordjyllands Politi en stærk formodning om, at onlinekataloget indeholder krænkende og intimt materiale af de kvinder, der er nævnt.

Hvis du har været udsat for en forbrydelse, kan du få en bistandsadvokat. En bistandsadvokat er en gratis advokat, der kan hjælpe dig og varetage dine interesser under en straffesag.

I sager som denne vil en bistandsadvokat hjælpe dig med at få erstatning ved at opgøre dit erstatningskrav og fremsætte det under retssagen, samt over for Erstatningsnævnet.

Hos LRP har vores strafferetsadvokater mange års erfaring som beskikkede bistandsadvokater. Kontakt advokat Christian Anker Hansen på mail cah@lrp.dk eller tlf. 79 25 30 00, hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal forholde dig og har brug for rådgivning.