AdvoCare Advokater bliver en del af LRP

Skrevet af

LRP Advokater

Den 1. oktober 2020 bliver aarhusianske AdvoCare Advokater en del af Horsens’ største advokatfirma, LRP.

Advocare Advokater er et advokatfirma med speciale i erstatningssager, som nu kommer til at stå stærkere i en stor afdeling for erstatningsret sammen med LRP, der i forvejen har fire medarbejdere, der har erstatningsret som speciale.

Afdelingen kommer til at bestå af ni engagerede medarbejdere, der alle har mange års erfaring med personskadesager. Målet for den nye afdeling er klar:

“Det er vores ambition at skabe vækst i afdelingen til fordel for de mange skadelidte, som har brug for et dygtigt hold til at hjælpe med deres erstatningssag,” fortæller Peter Agentoft Nielsen, advokat og partner i LRP.

“Vi glæder os meget til at byde klienter velkommen i vores nye afdeling for erstatningsret i LRP i Horsens,” siger Svend Aage Helsinghoff, advokat og partner i AdvoCare.

Svend Aage Helsinghoff forsikrer, at alle igangværende sager vil fortsætte som hidtil, og at AdvoCares klienter vil fortsat møde de samme personer – både på advokatsiden og sekretærsiden.

Om Advocare

Advocare Advokater er et advokatfirma med speciale i erstatningssager, herunder arbejdsskadesager og patientskadesager. Firmaet blev etableret i 1998 og hed oprindeligt Helsinghoff & Partnere. AdvoCare er et specialfirma med hovedvirke inden for erstatningssager, hvor man alene repræsenterer de skadelidte og ikke forsikrings- eller pensionsselskaber.